PDA

Se full versjon : Hvor lenge varer egentlig omgangssyke?


Fant
07 Feb 2008, 19:39
Fantungen ble syk natt til tirsdag, og kastet opp ganske heftig i ca. 18 timer. Så klarte han å spise litt og drikke litt uten å kaste opp, men fikk diare. Sov ganske bra neste natten, og fikk i seg frokost i går morges uten problemer. Sov store deler av dagen i går, kastet opp innimellom og hadde fremdeles kun diare i bleiene.

I dag trodde jeg han skulle bli ferdig med alt, men han er fremdeles kjempeuggen, og nå i kveld kastet han opp flere ganger etter bare å ha spist litt kjeks.
Nå spiser han pizza og jeg håper, håper han slipper å kaste den opp igjen også..

Synes så synd på ungen min nå. Han er så sliten og lei, idag har han nesten ikke orket noe som helst. Og han spiser nesten ingenting heller, fordi han er redd for at maten skal komme i retur.

MieMy
07 Feb 2008, 20:07
Stakkars lille Fantungen.
Fant dette hos Pasienthåndboken:
Sykdommen kan vare en ukes tid. Oppkasttendensen gir seg vanligvis etter 1-2 dager, mens diaréen oftest varer noe lengre.

Da burde det bedre seg veldig i morgen!!!!
God bedring.

Fant
07 Feb 2008, 20:27
Takk skal du ha!

Ugh, håper ikke vår varer en hel UKE i all fall.. :wow:

Trodde egentlig slike ting bare var 24 timer og sånn, ble litt klokere i dag!

Kan heldigvis rapportere at han ikke har kastet opp pizza til nå! Og han er så fornøyd nå som han har fått i seg litt mat! :cheer:

Ningamor
07 Feb 2008, 21:02
Gutten vår har akkurat blitt ferdig med omgangsjuken nå. Tror det er en veldig sterk variant som er ute og går nå. Kan ikke huske at han har vært så dårlig før. Han orket bare å ligge på sofaen/senga/ fanget i to dager. I begynnelsen kom alt han spiste og drakk opp igjen. Han kastet opp første gang natt til torsdag forrige uke og hadde første dag i barnehagen i går. Nå er han i full fart igjen. Men den sjauen her var ganske kraftig og langvarig...
Saltstenger og blåbærsaft var det første han klarte å holde på her.
God bedring til Fant! :blomsterfjes:

September
07 Feb 2008, 21:05
Selve oppkastet varer vel som oftest et døgn. Men magen kan være i ulage mye lenger.

God bedring til stakkars lille fantungen!:klemse:

kaje
07 Feb 2008, 21:08
Uff, stakkar Fantungen:nemlig: .

God-bedring - klem til Fantungen og tålmodighetsklem til mammaen:blome:

gjest
07 Feb 2008, 22:48
Har tenkt på dere denne uken, vurderte å etterlyse livstegn men fikk ikke gjort det før jeg løp igjen. god bedring til søte fantungen.