PDA

Se full versjon : Hvordan oppbevarer dere strikkepinner?Taratroll
14 Oct 2009, 12:49
Etter litt ebayshopping begynner jeg å få et stort utvalg strikkepinner i ulike lengder og tykkelser. Har sikkert nærmere 40 rundpinner og begynner å få endel strømpepinner også. Nå ligger alt samlet, men ikke organisert. Men kunne tenkt meg å finne en måte å organisere alt på som gjorde at det var lett å finne frem i.

Taratroll
14 Oct 2009, 12:50
Lurte litt på å gjøre noe ala dette
http://www.purlbee.com/the-purl-bee/2008/1/29/whits-knits-circular-needle-organizer.html
Men bare å finne en fin perm, så slipper jeg å dekorere. Tenkte på å sy også, men har egentlig endel andre prosjekter som burde vært gjort først. Så da virker jo dette enkelt.

Filipine
14 Oct 2009, 12:53
Jeg har forsøkt litt ulike ting. Men har endt opp med en sånn barnekoffert i papp. I den har jeg et selvsydd etui til strømpepinner og heklenåler. Ellers ligger rundpinner løse, og der ligger også maskemarkører, flettepinner, store sikkerhetsnåler, målbånd, saks, pinnemål og ellers ting man "må" ha!

hurramegrundt
14 Oct 2009, 13:01
Jeg har en plastikkperm med plastikkmapper (sånn med 30 faste mapper i, ikke sånn med ringer) til strømpepinnene. En tykkelse i hver lomme. Det ser ikke så kjempebra ut - den blir jo ganske stor og tykk, men det fungerer helt utmerket. Permen er fra Clas Ohlson, tror jeg. (Og er forøvrig genial til barnetegninger - i a4format, vel å merke).

Til rundpinner og langpinner (jeg har masse arvede strikkepinner, og også en masse langpinner som jeg sikkert aldri kommer til å bruke) har jeg et arvet hjemmesydd pinneetui. En størrelse i hver lomme, jeg må telle halve mm fra 2 for å finne riktig lomme.

I tillegg har jeg et syltetøyglass til pinner jeg ikke orker å legge på plass... det er faktisk ikke så dumt, så blir de hvertfall samlet.

Shoosa
14 Oct 2009, 19:41
Jeg har strømpepinner og heklenåler og noen få tjukke synåler i et skrin fra ikea, trekt med knallrosa stoff. Rundpinnene ligger i et bambus-skrin vi fikk en bryllupsgave i, jeg har spikret fast lokket selv. Det fungerer greit.

Selve strikketøyet jeg holder på med ligger i en liten tøypose jeg sydde til laiv en gang. Den har snøring i toppen, og to hemper så den kan festes i beltet. Går fint fem nøster garn og 10 strømpepinner oppi der, om jeg skviser litt.

Synes disse futteralene her er helt nydelige, men har ikke giddet å kjøpe.
http://2.bp.blogspot.com/_sS_5oggVfR8/Snfp5OQETpI/AAAAAAAACEE/n7HGmT_mfpU/s320/DSCN0793.jpg (http://stickfrossabags.blogspot.com/)http://1.bp.blogspot.com/_sS_5oggVfR8/SnfggRr2BUI/AAAAAAAACCk/yCvgniZvQtU/s400/DSCN1415.jpg (http://stickfrossabags.blogspot.com/)
Den permen du linket til, Taratroll, ble fin og oversiktlig. Masse scrappepotensiale har den også, kanskje jeg kan ønske meg en sånn fra en scrappegal venninne jeg har :) Har ikke helt tålmodighet selv. Men jeg er avhengig av pinnemåler, altså.

Til slutt, et tips jeg fikk fra Papparius:

http://www.knitprincess.com/comics/2009-01-03-Concept%20copy.jpg (http://www.knitprincess.com/?p=19)
Knit Princess, en webcomic om strikking ^_^

Taratroll
14 Oct 2009, 19:52
Jeg kom på at jeg har en sånn minikommode fra IKEA liggende som jeg kan montere og ha dem i.
http://www.ikea.com/PIAimages/35777_PE126675_S4.jpg
Tenker å dekorere den etterhvert også. Så på denne bloggen en som var dekorert og ble superfin.
http://staseli.blogspot.com/2009/04/staseligjort-minikommode.html

Knasboll
14 Oct 2009, 21:49
Til bryllupet vårt fikk vi en fin piknikkurv i flettet tre fylt med godsaker. Da godsakene var blitt fjernet, så fant jeg ut at denne passet perfekt til alle strikkesaker. Dessuten ble det en ny morsom leke for snuppa:fnis:.

msme
18 Oct 2009, 19:25
Har to kister som er like, en stor til garn og en liten til pinner o.l.. :)