PDA

Se full versjon : Matbokser - en studiedunderdama
30 Jul 2012, 23:44
Starter like gjerne en egen tråd på det jeg. JEg tror vi er flere som har forsøkt forskjellige matbokser og hvert mer eller mindre fornøyde med de forskjelige eksemplarene.

Noen som har lyst til å dele sine erfaringer?

Her kommer noen av mine. Jeg oppdaterer mer imorra.

SISTEMA
http://i1000.photobucket.com/albums/af127/fishinscotland_co_uk/SistemaSlimlineQuaddie.jpg
+
Den har kjekke rom og stas med flaske som følger med.

-
Håpløst klumpete å få vaska i oppvaskmaskina
Dårlig kvalitet/svakheter? - Loppa ødela en hengselen på første åpningsforsøk på lokkene i lokket.

GOODBYN
http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/ohdeedoh/2009-08-03-goodbyn1.jpg
+
* Supertøff matboks som kommer med klistermerker!! Loppa skalv av begeistring når denne kom i posten.
* Mange kjekke rom

-
* Klistermerkene datt av etter 5 - 6 ganger i oppvaskmaskina
* Enkelte av de kjekke rommene var så smale at det var vanskelig å få tak i det som var nedi.
* den store dybden gjorde det også litt kronglete å spise ut av matboksen for ei lita jente (selv om hun er større nå).
* Lokket var umulig for Loppa og få av og ikke engang bhg personalet fikk på lokket. Selv syns jeg ikke det var spesielt problematisk når man først fikk teknikken inn.
* fullstendig diiiiger...burde kanskje kjøpt bynto...men den hadde ikke så mange kjekke rom:sparke:

Pink
31 Jul 2012, 00:16
http://www.lunchbots.com/food-containers.html

Rustfritt stål.

Vi har disse i to ulike størrelser. Vi kjøpte disse til barnehagestart og har ikke erfaring med andre. Vi bruker de til skiver, pastasalat, frukt, grønnsaker, ikke veldige fuktige ting. 70-80% av matpakkene er skiver.

+ rustfritt stål holder seg fint
+ solid, umulig å ødelegge
+ vaskes i maskin (skjønt nå leser jeg på produsenten sine sider at lokket bør tas for hånd, men da jeg kjøpte stod det maskinvask på lokket også)


- ikke så store
- for noen er det kanskje et minus at de ikke er helt tette, men det er ikke problem for oss for vi lager mest skiver og andre hel- og halvtørre ting
- ikke å få kjøpt i Norge etter at Alveslottet stengte nettbutikk (tror jeg iallfall, med mindre det har kommet ny norsk forhandler)

meloni
02 Aug 2012, 22:53
Jeg har veldig lyst på noen fra lunchbots, enten de med 2 eller helst 3 rom. Jeg har lest at de rustfrie lokkene kan vaskes i maskin, mens de fargede lokkene vaskes for hånd.

Vi har ordinære bokser fra blafre. De er greie, men jeg har lyst på noen med flere rom. Og helt ærlig synes jeg de fra blafre har veldig kul design, men dårlig holdbarhet - lokkene blir fort "slække", de ruster og fargene slites lett. Også et minus at de ikke kan vaskes i maskin.

Jeg har også hatt et par bentobokser i plast som gikk fort i stykker, men som var morsomme å pakke! Og så hadde jeg en sånn her fra Rosti: 2635

Den gikk også fort i stykker, de svarte lukkemekanismene på siden knakk av etter et par måneder.

Jeg er med andre ord på jakt etter den perfekte matboks til både meg selv og barna, og håper på mange gode svar i denne tråden!

Pink
02 Aug 2012, 23:46
Da har de nok endret, for vi har fargede lokk og de skulle være sikre i oppvaskmaskin. Vi har pico og duo (2stk). Pico nokså liten. Den bruker vi bare i tillegg til duo enkelte dager, eller som en snackboks hvis vi er ute på tur eller reise.

Vi har forresten en blafreboks også, en vi har fått i gave. Den har vi aldri brukt til matboks, men er fin til oppbevaring av tegneblyanter. Den virker mye mindre solid enn de helstøpte fra lunchbots. Og den er jo så stor at man må jo pakke inn alt enkeltvis før det blir lagt i boksen, vil jeg tro. Og det er jo unødvendig oppvask :knegg: (evt boss).

kakskiv
03 Aug 2012, 20:28
Jeg er litt matboksnerd :knegg: kjørte bente-style til poden før bento ble in :fnis: Gikk igjennom en del matbokser før han ble stor og plutselig ikke ville ha søt (av utseende) mat lengre, det var jo for fint til å spises :snill: Og så hadde han plutselig meninger om boksen også, Så de siste par årene har det gått i sånne metallkoffertmatbokser som jeg ihvertfall ikke liker.

Til skolestart har han nå fått en ...yubo? Matboks. Er på iPad, skal finne linker når jeg er på pc. Tror iallfall det var det den het, ser kjekk ut med flere rom og tøft utseende (fins mange forskjellige utseender, og man kan bytte dem ut også). Den har også kjøleelement. Syns den er litt stor og tung kanskje, spesielt med kjøleelementet i, men jeeg tror den vil duge.

Har hatt flere bentobokser av ymse størrelser, men ingen ideelle. Det nærmeste jeg kommer er toget Thomas-boksen, skal poste bilde etterpå. Perfekt størrelse, to etasjer og romdelere som kan tas ut etter behov. Bestilte en ny i går, til lillesøster, siden vi har mista de romgreiene til storebrors. Den har håndtak også, noe jeg liker godt siden det er veldig stas å bære matboksen når de er små. Eneste negative er at den er litt "vanskelig" å sette ihop og få på håndtaket for de minste, menmen.

Kjøpte også (mye ebayshopping) en lock'n'stock (tror jeg det var). To avlange bokser, den ene med tre (faste) rom, sammen med ei flaske i ei sånn insulated (plutselig helt blank på det norske ordet) veske som man kan ha kjøleelement i. Brukte treromsboksen i barnehagen i dag, super til småting, ikke så mye til skive, litt knot å få ut. Blir nok ingen barnehageboks det der (den er jo kjedelig og :sparke: ), men kjekk til småturer hvor vi skal ha med litt å tygge på.

Og så kom det en annen en i posten nylig :P Husker ikke merke, skal finne det og etterpå. Den var kjekk, men oj litt større enn jeg trodde gitt. Tror den må bli min :knegg:

Og i går bestilte jeg en firepakning med easy lunchboxes, hører mange skryte av dem. Tre faste rom, et stort og to mindre, virker veldig enkel og grei. Kjedelig, men litt farge på lokket i det minste. Tror den og Thomas-boksen kommer til å bli mest brukt, jeg.

Og der sovna lillesøster så da skal jeg grave frem pc og finne bilder og linker!

charlie_83
03 Aug 2012, 20:36
Gleder meg til linker!!!!!

*tappetitapp*

meloni
03 Aug 2012, 21:41
Jeg også gleder meg til lenker, og gjerne flere beskrivelser - Kakskiv, du er en ekte matboksnerd, det kan jeg like :nemlig:

kakskiv
03 Aug 2012, 22:23
Phju, måtte visst lese for en unge til, og så kom mannen hjem med mat! :D


Har altså hatt et par-tre typiske bentobokser av denne typen:
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/cd/5/AAAAArEKMooAAAAAAM1U1g.jpg?v=1202913219000

Akkurat denne var VELDIG liten :knegg: Men kjekk til når man ikke skal ha mye mat med. To etasjer, den ene har sånn greie man kan sette i for å dele den inn i to rom. De fleste av denne typen er små, men fins også større. Alle oppgir størrelse, så det er jo bare å lese hele beskrivelsen før man bestiller, i motsetning til meg :fnis: Jeg HARbrukt den som matboks til meg selv til korte dager på jobb da. Mulig denne også får bli med i barnehagen innimellom. Bare søk på bento box på ebay, evt. "cute bento box", "large bento box", "blablawhatever bento" :knegg:


Denne (http://www.ebay.com/itm/Nuk-Mealtime-Organizer-Lunchbox-Toddlers-/320938809289?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item76c2984a31) var det jeg ikke huska navnet på, som var alt for stor for lillesøster. Sjekka ikke størrelsen så nøye siden den var beregna på toddlers. Mer storspiste toddlere enn min tydeligvis :P Kan alltids brukes av noen andre. Grei rominndeling, det ene med lokk. Vindu på lokket, som kan tas av og settes lapp under. Plass til (barne)bestikk i lokket.
http://i.ebayimg.com/t/Nuk-Mealtime-Organizer-Lunchbox-Toddlers-/00/s/MTUwMFgxNTAw/$T2eC16VHJIkE9qU3kIdIBP9KB%29qkwg%7E%7E60_57.JPG

Lock'n'LOCK var det den het! Her (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251029664795&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123). Hodet mitt tenkte sikkert i "lock, stock and two smoking barrels" :fnis: Fins i flere størrelser, mener jeg å huske. Helt grei, kjedelig som barnehagematboks da *litt forfengelig*
http://smithlim.cafe24.com/ebay/Lock&Lock/lunch%20black/black.jpg


Easy Lunchboxes (http://www.easylunchboxes.com/). Enkle og greie. Lokket skal sitte såpass løst at selv små barn kan åpne det selv, det sies at det kan være kjekt med en syltestrikk rundt hvis den blir mye kasta rundt i sekken i løpet av dagen (ikke et problem i barnehagen iallefall), men hører også mange si at den kastes rundt som bare det uten at det løsner, så det varierer vel.
http://3.bp.blogspot.com/-zTt8fdOyvFY/T-RHIimzuhI/AAAAAAAAD0Y/WZdH5zeDh18/s1600/_MG_2370_b.jpg
Actionbilde fra matpakkebloggen.no (http://www.matpakkebloggen.no/search/label/matpakke)

http://www.5dollardinners.com/wp-content/uploads/2012/08/easy-lunchboxes-containers.pngJa, og så favoritten da, Thomas! (http://www.ebay.com/itm/Thomas-Tank-Engine-2-tiers-Lunch-Box-Bento-Japan-/140462215190?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b4335016)
Har fått mange spørsmål om hvor denne er fra, og har ikke funnet den på ebay på ei stund, men disse har 7 available, løp og kjøp! :knegg: Fins også som Hello Kitty (http://www.ebay.com/itm/Hello-kitty-child-outdoor-lunch-box-bento-/300720582629?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460457efe5).
http://rules.no/amd/thomas.jpg

http://rules.no/amd/thomas2.jpg

http://rules.no/amd/thomas3.jpg

Her er et actionbilde av storebrors:
http://rules.no/amd/jlunch.jpg

Den er knall altså, bare litt knotete.


Og så tror jeg nesten jeg må kjøpe noe sånt (http://casabento.com/shop/en/858-hug-me-frog-bento-box.html), sånn bare fordi :flau: Er visst for små til hovedmatboks, men helt greit til når man ikke trenger all verden med seg :D

http://casabento.com/shop/860-2512-home/hug-me-tiger-bento-box.jpg http://casabento.com/shop/859-2507-home/hug-me-panda-bento-box.jpg http://casabento.com/shop/858-2501-home/hug-me-frog-bento-box.jpg

Jeg har styra MYE med småbokser i sånne hersens koffertmatbokser til storebror og det orker jeg ikke mer, så heretter får ungene bare ha matbokser med faste eller løse rom, ikke mer disse rice-boksene som flyter OVERALT, har sikkert tjue bokser og finner kanskje tre lokk, hvis jeg er heldig :alien:

Dooog... på ett eller anna punkt så MÅ lillesøster få en Skip Hop Lunchie! Ugle! Åh hvis ikke så må JEG ha en! Den har jo absolutt ikke rom, men pokker, det får bare være :knegg:
http://www.dillonstoybox.com/ekmps/shops/dillonstoybox/images/skip-hop-owl-zoo-lunchie-83-p.jpg:barn:

kakskiv
04 Aug 2012, 10:14
Glemte helt Yubo'n (http://www.getyubo.com/pages/Features.html)!

Ingen erfaringer enda, men ser kjekk ut selv om vi kommer til å miste ca alle lokkene på boksene inni. Jaja :knegg:

Taratroll
04 Aug 2012, 11:13
Glemte helt Yubo'n (http://www.getyubo.com/pages/Features.html)!

Ingen erfaringer enda, men ser kjekk ut selv om vi kommer til å miste ca alle lokkene på boksene inni. Jaja :knegg:
De så jo fine ut. Men de skulle ha 50 dollar i frakt, så helt uaktuelt her iallefall.

dunderdama
04 Aug 2012, 11:26
De selger yubo'n på traktøren bl.a.

kakskiv
04 Aug 2012, 16:32
Ja, jeg kjøpte vår hos til bords :) På lunchboxes.com er den også billigere.

Grooo
04 Aug 2012, 22:12
Hva er bra med den Thomas-toget? At den ser kuuuuul ut skjønner jeg, men er den praktisk også, er det derfor den er favoritt?


Har nå bestilt en gul tiger:
http://casabento.com/shop/860-2512-home/hug-me-tiger-bento-box.jpg

og en rød slik:
http://i.ebayimg.com/t/Nuk-Mealtime-Organizer-Lunchbox-Toddlers-/00/s/MTUwMFgxNTAw/$T2eC16VHJIkE9qU3kIdIBP9KB%29qkwg~~60_57.JPG

etter tips over her og kjenner at jeg vil shoppe mer!


Men er Thomas&Kitty praktiske?
Synes de ser så digre ut, enklere å få plass i sekken til denne røde enn til den dobble Thomas/Kitty kanskje?

Softis
05 Aug 2012, 01:38
Vi har:
26422643
26442645
+ noen små blafre bokser

Veldig fornøyd med alle :)

Prestekrage
05 Aug 2012, 15:37
Jeg gikk akkurat og tenkte på at jeg har lyst å lage litt mer spenstige matpakker til ungene og da trenger jeg matbokser med inndelte rom. Kan man få kjøpt noen gode slike i vanlige butikker eller må sånt bestilles på nett?

charlie_83
05 Aug 2012, 15:56
De har noen på coop nå på 3 for 69, men de er litt harde å åpne.

*tappetitapp*

kakskiv
05 Aug 2012, 21:19
Jeg liker Thomas veldig godt pga størrelsen! Et par skiver nederst og div. godsaker i rommene øverst, tar gjerne ut to av rommene (de henger fast to og to) og legger i en halv banan + litt blåbær og svisker i de resterende to rommene :) Kan ta bilde av den ved siden av en melkekartong, hvis vi har melk :knegg: To sek!

kakskiv
05 Aug 2012, 21:22
Det ble en pakke always istedet :knegg:

http://img.tapatalk.com/6dbd242f-ba0a-764b.jpg

charlie_83
05 Aug 2012, 21:29
:knegg: *liker*

*tappetitapp*

siemens
05 Aug 2012, 23:16
Hihi!

Jeg kjenner at jeg er litt glad jeg slipper dette matbokskjøret med helpensjon både på skolen og i barnehagen :fnis:

Prestekrage
07 Aug 2012, 12:00
Det ble en pakke always istedet :knegg:

http://img.tapatalk.com/6dbd242f-ba0a-764b.jpg

Hvor har du kjøpt denne?

Prestekrage
07 Aug 2012, 12:01
De har noen på coop nå på 3 for 69, men de er litt harde å åpne.

*tappetitapp*

Jeg var på coop obs i går og lette etter matboks. Fant en sort som de kalte salatboks, men rommene var ikke så store (ikke plass til ei vanlig brødskive) og lokket var vanskelig å få av.

kakskiv
07 Aug 2012, 12:51
Hvor har du kjøpt denne?

http://www.ebay.com/itm/Thomas-Tank-Engine-2-tiers-Lunch-Box-Bento-Japan-/140462215190?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b4335016

charlie_83
07 Aug 2012, 12:56
Jeg var på coop obs i går og lette etter matboks. Fant en sort som de kalte salatboks, men rommene var ikke så store (ikke plass til ei vanlig brødskive) og lokket var vanskelig å få av.

Det er nok den samme. Tre rom og helt ok til varmlunsj, men noe herk å få opp. Kniv og gaffel i lokket.

*tappetitapp*

Prestekrage
07 Aug 2012, 15:12
Det er nok den samme. Tre rom og helt ok til varmlunsj, men noe herk å få opp. Kniv og gaffel i lokket.

*tappetitapp*

Ja, da var det nok den. Jeg endte opp med å ikke kjøpe den da Tumle ikke klarte å åpne den på butikken.

kakskiv
07 Aug 2012, 15:43
Jeg angrer litt på Yubo-kjøpet jeg, nå som vi har testa den. Den er enormt stor, kommer jo til å ta opp all plassen i sekken når han begynner på skolen. Hmh.

Grooo
08 Aug 2012, 00:32
Så en Yubo i barnehagen i dag, stor som ett hus jo!

Ambivalent
08 Aug 2012, 17:34
Vi har noen fra Blafre og jeg liker dem. Minus at de ikke går i maskin, men ellers er de av fin str og design. Også har vi noen plastbokser av ymse slag. Liker det enkelt, ett rom er nok for oss.

dunderdama
08 Aug 2012, 18:27
Da kom endelig planetbox'n og den ruler!!! Skal skrive mer om den når vi har blitt mer kjent med den.

http://img.tapatalk.com/2e0940db-84f2-332c.jpg
http://img.tapatalk.com/2e0940db-8501-a582.jpg

Fin størrelse på den. Ikke for stor.

Og dere, da har jeg to goodbyn jeg har lyst å gi bort. En knæsj rosa og en eplegrønn. Skal legge ut bilder av dem. Rosa er veldig pent brukt. Den eplegrønne har kun fått klistremerker, men aldri brukt.

Pink
08 Aug 2012, 20:33
Er planetbox i rustfritt stål, dunderdama? Og går den i maskinen.

dunderdama
08 Aug 2012, 21:06
I rustfritt stål og går i maskina. Det er bare å brette den ut å vaske den sammen med tallerknene. Se mer på www.planetbox.com de se også egen side på facebook med masse mer bilder:)

Anjali
08 Aug 2012, 21:16
Den var fin, Dunderdama, har du kjøpt den direkte fra nettsiden eller finnes den rimeligere noe sted? Det ble jo over 60 dollar med frakt, det synes jeg er litt vel mye for en matboks..

dunderdama
08 Aug 2012, 21:34
Jeg har lett over alt, men de selger den visst bare på www.planetbox.com. Så ja, den ble dyr, men det er den eneste matboksen som fyller alle de behov jeg anser at vi har. Og med den i hus så trenger jeg ikke lete etter matboks til loppa mer. Enn så lenge bruker Hopalong Loppas gamle laptop lunchbox (stas å organisere boksene inni), men også den vil bli bytta ut med en planetbox. Den er så stødig bygd at den kommer seriøst til å gå i arv til nye generasjoner:knegg: og man kan kjøpe til flere magnetpakker for å variere på utseende. Så jeg skulle ønske jeg hadde spart meg penger på alle de andre matboksene jeg har kjøpt, for dette er den som passer oss best - bruksmessig og vaskemessig.

charlie_83
08 Aug 2012, 21:39
:sikle:
Men måtte du betale tulltoll eller fikk du delt opp sendingen?

dunderdama
08 Aug 2012, 21:47
Jeg måtte betale MVA på 60 kr.

charlie_83
08 Aug 2012, 21:56
Hva må man gjøre for å slippe gebyret på 120?

*tappetitapp*

dunderdama
08 Aug 2012, 22:06
Hva må man gjøre for å slippe gebyret på 120?

*tappetitapp*

http://www.toll.no/templates_TAD/Article.aspx?id=72206&epslanguage=NO

charlie_83
08 Aug 2012, 22:18
Danke mucho mas:)

*tappetitapp*

mamma til sneip
09 Aug 2012, 12:19
KJenner meg ganske så superblond nå, men altså: hva er greia med den fortollingssiden? Hva er det man slipper? Jeg liker godt å bestille på nett, men har prøvd å holde meg under 200 grensen (eller bøker) fordi det blir så masse gebyrer. Får dere til å få fratrekk i mva i kjøpslandet? Og på tollsiden sto det at du måtte avtale med selger??? og opplever dere at postibutikk tar gebyr likevel???

Og så et spørsmål til saken: vi har ganske kjedelige matpakker ( type brødskiver + litt grønt) er det noen av disse fantastiske boksene som ta 5-6 brødskiver oppå hverandre - litt rom til snacks eller må jeg innse at min ganske storspiste skolestarter må ha 2 matbokser?

flower
09 Aug 2012, 13:09
KJenner meg ganske så superblond nå, men altså: hva er greia med den fortollingssiden? Hva er det man slipper? Jeg liker godt å bestille på nett, men har prøvd å holde meg under 200 grensen (eller bøker) fordi det blir så masse gebyrer. Får dere til å få fratrekk i mva i kjøpslandet? Og på tollsiden sto det at du måtte avtale med selger??? og opplever dere at postibutikk tar gebyr likevel???

Og så et spørsmål til saken: vi har ganske kjedelige matpakker ( type brødskiver + litt grønt) er det noen av disse fantastiske boksene som ta 5-6 brødskiver oppå hverandre - litt rom til snacks eller må jeg innse at min ganske storspiste skolestarter må ha 2 matbokser?

De boksene de har på nille til 10kr passer til 5 skiver i høyden og ca 1,5 skiver i bredden

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

mamma til sneip
09 Aug 2012, 14:12
De boksene de har på nille til 10kr passer til 5 skiver i høyden og ca 1,5 skiver i bredden

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

Takk for tips. Skal innom Nille ved neste handlerunde :)

dunderdama
10 Aug 2012, 12:02
Planetbox launch. (Den forrige var mindre - planetbox Rover. )

Jepp, gubben er misunnelig og sier at denne er hans når han skal på jobb igjen etter pappaperm, så det blir nok flere planetbox'er her i heimen.
http://img.tapatalk.com/bc97c977-ce27-f10d.jpghttp://img.tapatalk.com/bc97c977-ce36-2a8b.jpg

Pink
10 Aug 2012, 12:14
Jeg er ikke på matboksjakt egentlig, vi klarer oss med de vi har. Men jeg lurer likevel på hvor dyp den nye boksen din er, dunderdama?

charlie_83
10 Aug 2012, 12:40
Du lager god reklame for matboksene dunder:)

*tappetitapp*

dunderdama
10 Aug 2012, 12:49
Launch er bittelitt over 4 cm.

http://img.tapatalk.com/bc97c977-d945-ab1f.jpg

charlie_83
10 Aug 2012, 15:46
Blir det metallsmak av maten i de boksene? Jeg er litt sånn allergisk mot metallsmak :flau:

*tappetitapp*

charlie_83
10 Aug 2012, 15:48
KJenner meg ganske så superblond nå, men altså: hva er greia med den fortollingssiden? Hva er det man slipper? Jeg liker godt å bestille på nett, men har prøvd å holde meg under 200 grensen (eller bøker) fordi det blir så masse gebyrer. Får dere til å få fratrekk i mva i kjøpslandet? Og på tollsiden sto det at du måtte avtale med selger??? og opplever dere at postibutikk tar gebyr likevel???


Jeg lurer litt på det samme...

*tappetitapp*

dunderdama
10 Aug 2012, 20:33
Blir det metallsmak av maten i de boksene? Jeg er litt sånn allergisk mot metallsmak :flau:

*tappetitapp*

Jeg vet ikke om du syns det blir metallsmak dessverre. Jeg legger ikke merke til noe metallsmak. Når det kommer til vann, så er jeg litt særere. Jeg drikker helst av rustfritt stål og glass, men ikke så begeistra for aluminium...der syns jeg det blir metallsmak...så jeg vet ikke helt jeg. Har du noe i rustfritt stål hjemme som du kan teste med? Bestikk er jo i rustfritt stål ofte...vanskelig å vite hva andre syns:)

dunderdama
10 Aug 2012, 20:39
mamma til sneip og charlie: Jeg er litt usikker på hvordan man gjør det med den fortollinga selv. Jeg bestiller så ekstremt sjelden ting over 200kr, så når jeg gjør det så skiter jeg litt i det fortollingsgebyret, mot at jeg kjapt får det i postkassa. Jeg erfarer også at bare 70% av de pakkene over 200kr blir "tatt" i tollen, så jeg opplever at jeg går i balanse. Jeg betalte mva. på Loppas Rover, men min Launch kom uten å være behandlet av tollen. Jeg har hatt brukernavn og passord til den sida i flere år da...så sånn teoretisk så kan/bør jeg bruke den...men jeg gidder ikke:sparke:

charlie_83
11 Aug 2012, 14:10
:p
Da er vi nok litt på samme plan...er det 120kr man kan spare?

*tappetitapp*

dunderdama
11 Aug 2012, 14:17
Jeg har betalt både 75kr og 125kr. Litt usikker på om alt koster 125 kr nå eller er avhengig av hvor lang over tollgrensa du går.

charlie_83
11 Aug 2012, 14:18
Oki...småpenger :knegg: Tar av julegavebudsjettet:p

*tappetitapp*

charlie_83
16 Aug 2012, 23:03
Noen som har testet de fra libris eller enklereliv.no?

*tappetitapp*